Mladež HDZ-a BiH Vitez će i ove godine organizirati akciju darivanja i ljubavi pod nazivom „Božić za svakoga“, odlučeno je na 10. redovnoj sjednici OO M HDZ BiH Vitez.

Članovi Općinskog odbora Mladeži na sjednici su jednoglasno usvojili Plan akcije „Božić za svakoga“, koja će treću godinu uzastopno biti organizirana u Vitezu, a samo je jedna od zapaženih aktivnosti koje Mladež u Vitezu organizira u cilju kvalitetnijeg i ugodnijeg života. U ovogodišnju akciju, izuzev članova Mladeži planirano je uključivanje dužnosnika HDZ-a BiH iz Viteza, predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti, kao i članova OO HDZ BiH Vitez i ZŽ KKK HDZ BiH Vitez.

U akciji „Božić za svakoga“ članovi Mladeži prikupljat će higijenske, prehrambene i odjevne predmete, a iz viteške općinske organizacije Mladeži pozivaju sve sugrađane da se priključe ovoj dobrotvornoj akciji. Sve Vitežanke i Vitežani mogu se javiti u ured HDZ-a BiH Vitez ukoliko žele na bilo koji način dati potporu namjerama članova Mladeži da učine Božić ljepšim i ugodnijim onima koji su u potrebi.

Ured HDZ-a BiH Vitez se nalazi u Hrvatskom domu u Vitezu i otvoren je svakim radnim danom od 8 do 15 sati, a članovi Mladeži na Gradskom trgu u Vitezu imat će i svoj štand tijekom prosinca, o čemu će javnost biti blagovremeno informirana.

 

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori