U subotu 14.12.u Sportskoj dvorani u Busovači, sve mlađe selekcije košarkaša i košarkašica igraju svoje prvenstvene utakmice.

Najprije će na teren najmlađi košarkaši KK Busovača u duel sa ponajboljim ekipom u BiH-Široki, te će sve osim velike razlike u koševima za goste biti iznenađenje. Sa istim protivnikom će se nakon ove utakmice susresti i kadeti KK Busovače koji se nalaze u pozitivnom nizu pobjeda. Posebno se ističe prošlotjedna pobjeda busovačkih kadeta u Čitluku protiv ekipe Brotnjo sa nevjerojatnih35 razlike, a da treneri Marić i Malenica nisu u drugom poluvremenu dali šansu igračima koji manje igraju razlika bi bila još veća. Ekipa Širokog je među dvije najbolje ekipe u BiH u ovoj selekciji i to će biti pravi ispit znanja i pokazatelj gdje se nalazi vrlo dobra domaća ekipa predvođena Vukadinovićem, Srebrenicom, Čavarom i ostalima koji već dva kola igraju i po 10-tak minuta za seniore i postižu poene. Ovo je i prilika pogledati i dojučerašnjeg košarkaša Busovače, a sad igrača Širokog Denisa Milinovića koji, iako još predkadet, u svom novom klubu igra u starijoj kadetskoj selekciji.

Dan će završiti ženska kadetska selekcija koja igra svoj prvenstveni duel sa ekipom Bersellum –Turbe. Nakon dobre igre protiv najbolje ekipe u ligi-Vitezom te sjajne i uvjerljive pobjede protiv Travnika, domaće košarkašice očekuju novu uvjerljivu pobjedu i korak bliže vrhu tabele.

SUBOTA 14.12.2013.GOD

MLAĐI KADETI BUSOVAČA-ŠIROKI 13,00

KADETI BUSOVAČA-ŠIROKI 14,45

KADETKINJE BUSOVAČA-BERSELLUM 17,00

 

Odgovori