Maloljetnik M.S. (15) preminuo je u bolnici oko 19 sati uslijed ozljeda nanesenim kada je sebi pucao u glavu, javlja Avaz.

Naime, u mjestu Puhovac kod Zenice maloljetna muška osoba M.S., rođen 2000. godine u Zenici, u poslijepodnevnim satima pucao je sam sebi u glavu, potvrđeno je za “Avazov” portal u Ministarstvu unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije (MUP ZDŽ).

Maloljetnik je pucao iz vatrenog oružja – pištolja, zadobivši tako ozljede opasne po život, te je u Županijskoj bolnici Zenica hitno bio podvrgnut operativnom zahvatu, no nažalost, mladić je preminuo…

Kako neslužbeno saznaje “Avazov” portal, radi se o učeniku Srednje mješovite škole “Mladost” Zenica, dok je vatreno oružje korišteno u ovom slučaju najvjerojatnije u vlasništvu njegovog oca.

Prije nego je naudio sebi, mladić se zaključao u sobu obiteljske kuće.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Prema riječima operativnog MUP-a ZDŽ, očevidne radnje u vezi s ovim slučajem su u tijeku, a dežurni tužitelj također je obaviješten o ovom događaju.

Budući da su istražne radnje u tijeku, još uvijek nema službene potvrde radi li se o pokušaju samoubojstva ili nesretnom događaju, međutim svi pokazatelji upućuju na namjeran čin pucanja u glavu.

 

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori