Inače, Modrić je sa svega 18 godina bio najbolji igrač Zrinjskog. Već nakon prve utakmice u bijelom dresu s lentom je postao miljenik navijača, a u toj sezoni 2003/2004. tribinu Ultrasa je krasila i parola “Svi kao Luka”.

Luka Modrić ni dan-danas ne zaboravlja Zrinjski, klub u kojem je proveo svoju prvu seniorsku sezonu (2003/2004).  Hrvatskom reprezentativcu je period u mostarskom klubu mnogo pomogao u karijeri i u medijskim istupima o Zrinjskom govori samo biranim riječima, a ni danas kada je na samom vrhu – Real Madridu, nije zaboravio Plemiće, piše Sportsport.ba.

Uoči predstojeće utakmice između Zrinjskog i Slobode, koja bi mostarskom klubu u slučaju pobjede donijela titulu, Modrić je pozvao navijače da dođu u nedjelju Pod Bijeli brijeg i pruže podršku izabranicima Blaža Sliškovića.

Inače, Modrić je sa svega 18 godina bio najbolji igrač Zrinjskog. Već nakon prve utakmice u bijelom dresu s lentom je postao miljenik navijača, a u toj sezoni 2003/2004. tribinu Ultrasa je krasila i parola “Svi kao Luka”.  Na isti način Zrinjskom su podršku pružili i Toni Šunjić, Marin Aničić…

Odgovori