Nogometaši NK Viteza odrađuju već osmi dan priprema u Čitluku te ih polako privode kraju.

Jedan od standardnih prvotimaca u jesenjem dijelu sezone bio je Tony Livančić koji nam je prenio svoje viđenje dosadašnjeg dijela priprema.

„Prvi dio priprema smo odradili u Vitezu, gdje nam vremenski uvjeti nisu baš najbolje odgovarali. No, snalazili smo se kako smo mogli i pokušali iskoristiti takve uvjete na najbolji mogući način. Drugi dio, koji odrađujemo ovdje u Čitluku, protiče odlično. Vrijeme nas služi, imamo sve što je potrebno za dobar rad i vjerujem da ćemo ući spremni u nastavak prvenstva“, optimističan je Livančić.

Tijekom pripremnog perioda planirano je da plavo bijeli odigraju 10 utakmica, od kojih je većina već odigrano. Neke su dobijali, neke gubili, ali rezultat sigurno nije u prvom planu, već uigravanje tima i traženje udarne postave.

„Sigurno da smo mogli mnogo više pokazati na pripremnim utakmicama, kako ja tako i ostali igrači. Međutim, došlo je dosta novih igrača koji se još uvijek prilagođavaju. Svi oni posjeduju određene igračke kvalitete i siguran sam da su prava pojačanja za nas“, ističe ovaj rođeni Vitežanin.

Momčad se za par dana vraća s priprema, a već sljedeću subotu igra generalku na domaćem terenu protiv ekipe Metalleghea iz Jajca.

 

Odgovori