Proteklog vikenda je u gradskoj sportskoj dvorani na Trosci organiziran Božićno-novogodišnji turnir u rukometu. Turnir je organizirao Rukometni klub “Olimpiko Kreševo”.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila ekipa ŽRK “Kreševo Olimpiko”, drugo mjesto pripalo je ŽRK “Bosna” Visoko, treće ŽRK „Goražde“, dok je četvrto mjesto zauzela ekipa ŽRK “Hadžići”.

Najboljom igračicom turnira proglašena je Amina Pašović (ŽRK “Kreševo-Olimpiko”), najbolja vratarka je Anisa Selimović (ŽRK “Goražde), dok je pehar za fair play dobila ekipa ŽRK “Hadžići”.

U muškoj konkurenciji prošlogodišnji osvajač, momčad “Radničkog” iz Goražda, obranio je naslov, pobijedivši u finalu momčad „Kreševo Olimpiko“. Treće mjesto zauzela je „Slavija”, dok je četvrto mjesto pripalo momčadi RK ” Dobrinjac”.

Najboljim igračem turnira proglašen je Antonio Marković (“Olimpiko-Kreševo”), priznanje za najboljeg vratara dobio je Belmin Bečić (“Radnički”), a nagradu za fair play igru ekipa RK “Dobrinjac”.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Sve utakmice sudili su sudački parovi Ćatić-Ćatić i Čedić-Duraković.

Najmlađi članovi RK „Kreševo Olimpiko“ odigrali su revijalne utakmice, a družili su se i i slikali sa Kodijem, maskotom „Konzuma“, zlatnog sponzora turnira. Osim „Konzuma“, održavanje turnira pomogli su i Općina Kreševo, te prijatelji Kluba i generalni pokrovitelji, poduzeća Mesna industrija Stanić i „Stamal“, potom „Boreas“ sa brandom „Juicy“, EPS „Laštro“ i punionica vode „Nevra“.

Odgovori