U organizaciji HKD Napredak u  izložbenom paviljonu SŠ. ”Ivan Goran Kovačić” u Kiseljaku, 21. veljače predstavljeno je XVIII. Likovno Anale pod nazivom ”Sarajevo-Kiseljak 2012” .

Kiseljak je imao zadovoljstvo što je po osamnaesti put, ljubiteljima likovne umjetnosti imao priliku  izložiti djela koja su bila predstavljena na izložbi u Sarajevu u galeriji samostana Sv. Ante na Bistriku.

Svoje radove izložili su 36 autora, koje je kroz zajedničko izlaganje spojila ljubav prema umjetnosti.

Izložba Anale je revijalnog karaktera, koja je održana kao i predhodnih godina povodom proslave katoličkog blagdana Uskrsa.

Profesorica Ivana Ribičić, nazočnima je predstavila izložbu,  a izložbu je otvorio i pozdravio ljubitelje istinske umjetnosti načelnik općine Kiseljak,  Mladen Mišurić Ramljak.

Predsjednik HKD Napredak Ivo Miro Jović, zahvalio se Udrugi likovnih umjetnika Hrvatskog kulturnog društva Napredak na sudjelovanju i izlaganju izložbe u Kiseljaku, te istaknuo  kako su ovom izložbom umjetnici dali krasan doprinos povodom nadolazećih blagdana.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Posjetitelji likovne izložbe i ovoga puta imali su priliku uživati u zvucima glazbe Tamburaškom orkestra HKD ”Napredak” Kiseljak.

Odgovori