Protekloga vikenda na poziv Ragbi kluba Arsenal iz Tivta, ragbijaši Viteza su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Arsenala u Crnoj Gori.

 U veoma atraktivnoj, čvrstoj, ali fer i korektnoj utakmici slavio je domaćin rezultatom 33:10. Arsenal je počeo čvrsto i došao do ranoga vodstva, međutim ni gosti iz Viteza nisu se predavali. Iako umorni od dugoga puta do Crne Gore, tijekom cijele utakmice držali su rezultatski priključak za domaćinom, da bi tek u finišu susreta Arsenal napravio značajnu prednost i zaključio pobjedu.

 Rezultat je u ovoj utakmici manje bitan, bitno je naglasiti dobru suradnju Ragbi liga klub Viteza sa klubovima iz Crne Gore, tako da već za narednu godinu imamo dogovorene utakmice na proljeće protiv Ragbi kluba Krstaš u Kotoru i dolazak Arsenala u Vitez.

Utakmica i putovanje u Crnu Goru je bila i svojevrsna nagrada ragbijašima Viteza nakon uspješno završene sezone 2015. u kojoj su Vitežani postigli značajne rezultate u domaćim i međunarodnim takmičenjima.

 

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

http://www.centralna.ba/sport/item/8814-foto-ragbi-klub-vitez-odigrao-prijateljsku-utakmicu-protiv-arsenala-u-crnoj-gori

Posted by Centralna on 9. prosinca 2015

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori