Obavještavamo građane da je MUP ŽSB raspisao tjeralicu za Markom Trogrlićem-zvani Breza, rođen 1961. godine iz Kiseljaka, koji je osumnjičen za počinjenje kaznenog djela “ubojstva”, počinjeno 27.07.2013. godine u mjestu Čubren, općina Kiseljak.

Stoga molimo građane da pomognu u daljoj istrazi, te ukoliko imaju bilo kakve informacije ili podatke o gore navedenom, da se obrate i prijave policijskom službeniku ili Policijskoj stanici Kiseljak na broj 879-150 i broj 122. – priopćene je iz MUP-a ŽSB.

Marko Marjanović (55) i njegov blizak rođak Slavko Marjanović (59) ubijeni su u šumi u mjestu Čubren, općina Kiseljak. Kako se doznaje, policija sumnja da iza ovog svirepog ubistva stoji osoba koja je, takođe, u rodbinskim odnosima s nesretnim muškarcima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Županije Središnja Bosna raspisalo je, po naredbi Županijskog tužitelja u Travniku, potjernicu za Markom Trogrlićem (52) iz Kiseljaka zbog sumnje da je počinio dvostruko ubistvo, potvrđeno je Srni u MUP-u ŽSB.

Trogrlić je osumnjičen da je u petak, 26. srpnja, oko 16:00 sati u mjestu Ćubren kod Kiseljaka ubio lica čiji su inicijali M.M. (55) iz Ćubrena i S.M. (59) iz sarajevskog naselja Ilidža.
Tijela su pronađena u subotu prijepodne, a zločin je policiji Županije Središnja Bosna prijavljen isti dan nešto poslije 12 sati, kada je počela opsežna istraga, koja još traje.

Odgovori