U organizaciji SŠ “Ivan Goran Kovačić” Kiseljak, Općine Kiseljak, OO Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača” HDZ Kiseljak, Udruga mladih “Feniks” Brnjaci, Udruženje mladih “KISS” Kiseljak  i Udruga roditelja i građana za pomoć djeci s poteškoćama u učenju i učešću  “Naša Djeca” Kiseljak, 30. studenog  održan je humanitarni turnir u odbojci za žene u dvorani  srednje škole u Kiseljaku

Cilj turnira je prikupljanje sredstava za potporu u radu Udruge “Naša Djeca”.

U odličnoj atmosferi odigrane su 42 utakmice, od 12 ekipa koliko je sudjelovalo na turniru. Pobjednik turnira je ekipa “SPEKTRA” Kreševo, drugo mjesto osvojila je ekipa “Kreševo 1”, treće mjesto pripalo je ekipi “Kiseljak 1”.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je radu Udruge “Naša Djeca”. U organizaciji humanitarnog turnira podršku su dali Općina Kiseljak i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta SBŽ, koji su ujedno bili  pokrovitelji turnira. Među ostalima humanitarnu akciju podržali su OO HDZ BiH Kiseljak, ŽO HDZ BiH SBŽ, brojne tvrtke s područja općine Kiseljak, Udruga ‘’Eko srce Gromiljak’’.

Odgovori