Prije početka službenog dijela večeri održan je sastanak s organizatorima na kojem im je prezentirana trenutna politička situacija u Uskoplju

USKOPLJE, 01.12.2015. Izaslanstvo OO HDZ-a BiH Uskoplje predvođeno predsjednikom OO HDZ-a BiH Uskoplje i izaslanikom u Domu naroda PFBiH Draženom Matišićem, dopredsjednikom Igorom Blaževićem i tajnikom Goranom Batinićem nazočilo je tradicionalnoj Uskopaljskoj u večeri u Linzu.

Prije početka službenog dijela večeri održan je sastanak s organizatorima na kojem im je prezentirana trenutna politička situacija u Uskoplju, ali i šire.

U svom obraćanju nazočnima predsjednik Matišić zahvalio se na pozivu,dosadašnjoj nesebičnoj potpori iseljeništva projektima u Uskoplju i pozvao ih da se što više politički, kulturno i gospodarski uključe u procese koji se zbivaju u Uskoplju, ali i u cijeloj BiH.

Na kraju svog govora pozvao je sve nazočne na dijalošku tribinu na temu kako unaprijediti suradnju hrvatskog iseljeništva i žitelja Uskoplja koju će organizirati OO HDZ-a BiH Uskoplje.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Tribina će se održati 30. siječnja 2016. godine u Hrvatskom domu u Linzu s početkom u 18,00 sati.

 

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori