Građanski nogometni klub Dinamo iz Zagreba, povodom 50. godišnjice od osvajanja Kupa velesajamskih gradova, organizira turneju u kojoj će fanovi moći vidjeti trofej i upoznati igrače koji su osvojili jedini europski trofej u povijesti hrvatskog nogometa.

Osvajanje Kupa velesajamskih gradova, preteču današnje Europske lige, iz ovog su nogometnog kluba odlučili proslaviti organizacijom turneje u kojoj će trofej proputovati Hrvatskom i BiH, piše Fena.

Kada je u pitanju gostovanje “Trophy Toura” po BiH, Dinamovi fanovi u Čitluku 22. srpnja i Tomislavgradu 23. srpnja moći će vidjeti trofej, loptu iz finala protiv Leedsa te upoznati igrače koji su izborili taj važan naslov prvaka.

U Tomislavgradu, program počinje u 16:10 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pred spomen-obilježjem poginulim hrvatskim braniteljima u središtu grada, nakon čega slijedi posjet spomen-bazilici i Franjevačkom muzeju.

Program se nastavlja u dvorani Skupštine Hercegbosanske županije u Tomislavgradu u 17 sati gdje je planirano druženje s predstavnicima medija i obraćanje igrača iz 1967. godine.

Službeno predstavljanje trofeja, prigodni program i druženje s građanima planirano je od 18 do 20 sati na prostoru novoga parka, pokraj autobusnog kolodvora.

Dnevnik.ba

Odgovori