Edukacijsko- rehabilitacijski centar ”Duga” Novi Travnik podružnica Kiseljak organizirala je izložbu pod nazivom ”Dani otvorenih vrata” od 15. do 18. prosinca u vremenu od 13h do 16h.
Izložba ima dva cilja, razbijanje predrasuda prema osobama s posebnim potrebama i humanitarni cilj, prikupljanje sredstava za centar ”Duga”.

Centar ”Duga”, podružnica Kiseljak djeluju četiri godine, a iza sebe ima brojne pohvale prezadovoljnih roditelja njihovim radom i zalaganjem za djecu.
Centar danas broji 13 korisnika a krenuli su sa dva korisnika.

Važno je istaknuti kako je grupa korisnika previše heterogena, od djece sa ADHD sindromom, do djece sa lakim intelektualnim poteškoćama koja u potpunosti različito funkcioniraju.
U radu im pomažu volonteri Srednje škole Kiseljak a izvrsnu suradnju imaju sa Zavodom za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići, Fojnica.

Voditelj podružnice u Kiseljaku, Marijela Boban kazala nam je kako ima dobru suradnju sa načelnikom Općine Kiseljak Mladenom Mišurićem-Ramljakom te ističe veliku zahvalnost na svemu što je do sada učinio za centar ”Duga”, takođe od velike pomoći je i socijalna služba iz Općine Kiseljaka.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori