U svojoj četvrtoj godini održavanja Discotheque Riva, najljepša diskoteka na otvorenom, odlučila je svojim posjetiteljima pružiti užitak dvodnevnog spektakla – 8. i 9. kolovoza.

Već u prvom izdanju Discotheque Riva osigurala je titulu središnjeg glazbeno-scenskog događaja na Jadranu, a ovog će ljeta tu titulu itekako potvrditi jer će u gradu pod Marjanom svoj show imati imena koja su nezaobilazni dio lektire svakog ljubitelja elektronske glazbe – Underworld i Fatboy Slim.

Prava poslastica je dolazak britanskog dvojca Underworld koji po prvi put nastupaju u Hrvatskoj, a to će biti jedan od samo tri ekskluzivna nastupa u Europi ovog ljeta. Virtuozi u live svirkama, Karl Hyde i Rick Smith, zajedno sviraju još od 1980. godine, planetarnu su slavu pak stekli kada je u sada klasiku “Trainspotting” Dannyja Boylea zagrmila “Born Slippy” i otad njihova slava ne blijedi. U preko 30 godina postojanja Underworld je izdao preko 8 albuma s hitovima kao što su “Born Slippy”, “Cowgirl”, “Two Months Off” ili “Dark Train”. Jedan od njihovih velikih uspjeha u karijeri je slektiranje glazbe za svečanu ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara prošle godine u Londonu. Kako su poznati po visokim standardima produkcije, njihov će nastup zasigurno biti jedan od onih o kojima će se još dugo pričati.

Britanski DJ i producent Fatboy Slim nastupa od 1996. godine kada mu izlazi i prvi album, “Better Living Through Chemistry”, te kojih je otad nanizao sedam pokupivši čak 15 uglednih nagrada. “Praise You”, “Bird Of Prey”, “Weapon Of Choice”, “Right Here, Right Now” tek su neki od velikih hitova Fatboy Slima, poznatog showmena koji uživa u svakoj svirci, a na njegovome nastupu u Brightonu 2005. godine plesalo je nevjerojatnih 250 000 ljudi, rekord koji do danas još nitko nije nadmašio. Fatboy Slim može se pohvaliti i nastupom na jednom od sedam svjetskih čuda Kineskome zidu. Riječ je o DJ-u koji puni klubove, arene, stadione jer njegovo je ime jamstvo vrhunske zabave.

Iznenađenje u obliku besplatnih ulaznica pripadnicama nježnijeg spola, ove sezone za prvi dan spektakla u Splitu daruje Discotheque Riva pod uvjetom da su punoljetne te da dolaze iz jedne od zemalja regije tj. iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Besplatnu ulaznicu za nastup Fatboy Slima koji nastupa u četvrtak 8. kolovoza, dame će zaprimiti u obliku pozivnice putem svoje e-mail adrese, a detalje prijave i način preuzimanja ulaznica mogu popratiti na službenoj Facebook stranici Discotheque Rive.

Uz ovakve istinske zvijezde, čiji će nastupi biti potpomognuti vrhunskom produkcijom, splitska će Riva i ovog ljeta postati najveća open air diskoteka na svijetu!

Ulaznice su u prodaji od preko portala city.ba na linku:
https://www.port-ticket.com/public/SeatSelection.aspx?i_perf_id=1955&i_date=20130808190000&i_lang_id=0&cityBa=1

Napomene: Ulaznice se mijenjaju za narukvicu na info pultu na Prokurativama. Početak zamjene je na dan eventa. Kupci jednodnevnih ulaznica iz regije pri zamjeni ulaznice ili vouchera za narukvicu prilikom zamjene na info pultu moraju predočiti identifikacijsku ispravu (osobnu iskaznicu ili putovnicu) o boravku na ovim prostorima. Cijene vrijede samo za kupce iz regije.

Centralna.ba za ovaj događaj spremila je ulaznice za najvjernije fanove. Pratite nas i osvojite jednu upravo za sebe!

Odgovori