Busovača, 13.12.2015.Zajednica žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača u suradnji s HKD-om Napredak Busovača, Osnovnom školom “Kaonik” i Osnovnom školom “Busovača”, Srednjom školom “Busovača”, Framom Busovača i drugim izlagačima, i ove godine organizirala je Božićni sajam na lokaciji ispred crkve sv. Ante Padovanskog u Busovači.

“Ovo je druga godina kako organiziramo božićni sajam u Busovači, a budući da je dobro prihvaćen od naših sugrađana vjerujem da će postati dio božićne tradicije u Busovači. Božić je vrijeme ljubavi i darivanja. Stoga pozivam sve Busovljake na druženje i zbližavanje u blagdanskom ozračju, da isprobaju naše domaće specijalitete, te da pronađu prigodan dar kojim će obradovati najbliže, a izlagači od prikupljenih sredstava onima kojima je najpotrebnije” kazala je na svečanosti otvorenja sajma dopredsjednica OO ZŽ HDZ BIH KKK Busovača i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto.

Svečanost otvaranja Božićnog sajma ukrasile su rasplesane Busovačke mažoretkinje koje su, svojom koreografijom, svima zaželjele sretan Božić. 
Pod blagdanskim šatorom ove godine okupio se 21 izlagač iz Busovače, koji su prezentirali i prodavali svoje rukotvorine, umjetnine, domaću tradicionalnu hranu, kuhano vino, rakiju, čaj, te božićni nakit. Božićni sajam bio je prodajnog karaktera, a sva prikupljena sredstva namijenjena su u humanitarne svrhe.
Sajam su posjetili i: dopredsjednik HDZ BIH i predsjednik Federacije BIH Marinko Čavara, predsjednik ŽO HDZ BIH ŽSB i ministar zdravstva i socijalne politike ŽSB Nikola Grubešić I predsjednica OO HDZ BiH Busovača i predsjedateljica OV Busovača Mirjana Plavčić, te proveli lijepo nedjeljno popodne u blagdanskom ozračju.
Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovogodišnjeg božićnog sajma, i ovu hvale vrijednu ideju trebamo svi podržati.

OO ZŽ HDZ BIH „KKK“ Busovača

 

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Busovača: Humanitarni Božićni sajam Zajednice žena HDZ BiHhttp://www.centralna.ba/vijesti/drustvo/item/8848-busovaca-humanitarni-bozicni-sajam-zajednice-zena-hdz-bihFoto:Robert Marić i Centralna.ba

Posted by Centralna on 13. prosinca 2015

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori