Direktor kompanije Bingo Dario Nikolić najavio je dalje širenje trgovačke mreže, odnosno izgradnju novih tržnih centara širom BiH.

Trenutno radimo na proširenju core biznisa i idemo dalje sa širenjem trgovačke mreže. U planu su izgradnje novih tržnih centara širom BiH, a pripremamo i nove projekte na polju proizvodnje, kazao je Nikolić za akta.ba.

Poznato je da se Bingo osim trgovine bavi i proizvodnjom, te su postali grupacija koja ima više fabrika drugih djelatnosti, a u narednom periodu kompanija priprema nove investicije.

Bingo je dobitnik nagrade “Kristal soli 2016” za najuspješniju kompaniju u Tuzlanskom kantonu koja je sa ukupnim prihodom većim od 915 miliona KM i neto dobiti preko 67 miliona apsolutni pobjednik u više kategorija.

Na svečanoj ceremoniji ”Najbolji u privredi TK – Kristal soli 2016” koja je održana u Tuzli, u organizaciji RTV Slon i pod poktiviteljstvom Vlade Tuzlanskog kantona, nagradu je primio upravo direktor Nikolić.

Ovo je divna manifestacija koja je objedinila sve naše poslovne ljude. Treba nam što više ovakvih prilika da promoviramo uspješnost, rad i trud, kazao je on.

Odgovori