Na YouTube-u je osvanuo video Anonymousa kojim obznanjuju kako su nakon uspješnih bavljenja raznim problemima diljem svijeta, odlučili boriti se za prava Hrvata u Bosni i Hercegovini.

“Pozdravljamo vas građani Bosne i Hercegovine, mi smo Anonymusi koji će se boriti za prava Hrvata u Bosni i Hercegovini u našoj operaciji naziva “proces1815”. Nakon naših uspješnih akcija protiv vlade Tunisa i raznih intervencija na Bliskom Istoku, odlučili smo riješiti još jedan problem diskriminacije cijele nacije”, poručuju.

Ističu kako su u proteklih 17 mjeseci prikupljali kompromitujuće podatke, vezane za majorizaciju nad Hrvatima u Federaciji BiH.

“Tijekom našeg sastanka u New Delhiju, shvatili smo kako je broj Hrvata prepolovljen u proteklih 25 godina. Politički lideri Bosne i Hercegovine uskoro će primiti naše zahtjeve, a krajnji rok za odgovor bit će 72 sata”, ističu putem videa.

Dodaju da će, ako ne osiguraju komunikacijski kanal s njima, biti suočeni s ogromnim curenjem povjerljivih informacija uključujući i podatke njihovih bankovnih transakcija. Upozoravaju kako će se boriti i da ih je nemoguće zaustaviti, te da će poraziti sve neprijatelje demokracije i ljudskih prava.

“Stanite uz nas i mi ćemo vas zaštititi. Mi smo Anonymousi, ne opraštamo, ne zaboravljamo. Bosanskohercegovačka vlado, trebali ste nas očekivati”, zaključili su u svom upozorenju Anonymousi, piše Dnevni avaz.

 

Odgovori