Blagdane u Kreševu ove godine uljepšava Advent u Kreševu 2015. u organizaciji Stanić grupacije i Općine Dugogodišnja ideja o organiziranju Adventa u Kreševu ove godine će napokon biti provedena u djelo zahvaljujući mladom i kreativnom timu iz Stanić grupacije i općini Kreševo. Kako je Općina Kreševo specifična, te kako Kreševo kao mali gradić u srcu Bosne, ima dušu i toplinu, odlučili smo nadolazeće praznike obogatiti raznovrsnim programom Adventa i ovu manifestaciju napraviti tradicijom Kreševa. Cilj nam je okupiti sve Kreševljake, stanovnike susjednih općina i sve ljude dobre volje koje pozivamo u Kreševo na zajedničko druženje.

Kreševo je poznato kao gradić s najnižom stopom nezaposlenosti, a sve zahvaljujući tvrtkama, koje su i ovaj put bile aktivne i koje su se s oduševljenjem i bez imalo oklijevanja uključile u cijelu organizaciju zajedno s Općinom i načelnikom gosp. Radojem Vidovićem. Program je raznovrstan i prilagođen raznim ukusima a događaji su raspoređeni da se održavaju u terminima koji većini ljudi odgovaraju, tako da svi mogu doći da se zabave i druže i jedni drugima uljepšaju blagdane. Adventski program je počeo protekle nedjelje u Crkvi Sv. Katarine dočekom sv.Nikole, a nastavlja se u subotu 12. prosinca na Trgu fra Grge Martića gdje će biti organizirano adventsko druženje uz bend ˝Cover art˝ s početkom u 20h, pa dođite da pjevam, plešemo i družimo se uz ukusnu hranu i piće koja će se moći kupiti po promotivnim cijenama, a sav prikupljeni novac ide u humanitarne svrhe, odnosno onima kojima je to najpotrebnije.

U salonu Karlovačko u Kreševu 16. prosinca u 19h održati će se tradicionalna humanitarna zabava „Uljepšajmo Božić svima“ uz promociju knjige ˝Ljubav jedne majke- kako sam pobijedio rak˝ autora Mihaela Pejaka, koji je ove godine izdao svoju knjigu, a sav novac od prodaje knjiga će ići u humanitarne svrhe. U sklopu adventa u Kreševu posjetitelji će 19. prosinca s početkom u 19h moći uživati u Božićnom koncertu HKD Napredak u Napretkovom domu.

Novo zabavno druženje na Trgu fra Grge Martića uz pjesmu, ples, i dobru hranu i piće koje će se prodavati po promotivnim cijenama kako bi uljepšali Božić onima kojima je to najpotrebnije, održat će se 23. Prosinca u 20h uz bend Innuendo. Program Adventa u Kreševu završava 26. i 27 . prosinca Božićno-novogodišnjim rukometnim turnirom koji se održava već drugu godinu u gradskoj sportskoj dvorani.

Na turniru nastupaju ekipe iz Lige Mladih, a pokrovitelji turnira su MIS, STAMAL i JUICY.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Organizatori: Općina Kreševo, Stanić grupacija, Metalos, Dental centar Markovic, EPS Laštro, Milfas, Nevra, i Limprodukt. Pozivamo Vas na Adventsko druženje, i želimo Vam mirne i blagoslovljene nastupajuće blagdane.

adventkresevo

Odgovori