Udruženje građana Reunion Novotravničana najavljuje održavanje petog po redu Reuniona Novotravničana svih generacija, koji će se održati od 09. do 11. 8. 2013. godine u Novom Travniku.

Reunion Novotravničana pokrenula je grupa entuzijasta 2009. godine, kao poklon svome gradu za 60. rođendan. Osnovni cilj Udruženja građana Reunion Novotravničana prije svega je okupljanje i zbližavanje svih generacija te održavanje niza kulturnih i sportskih aktivnosti.
Ovogodišnji susret počinjemo premijerom dokumentarnog filma o Reunonu i Novom Travniku – Ponovni susret u izgubljenom zavičaju, u režiji njemačkog novinara i redatelja Georga Bayerlea u petak, 9. kolovoza u 20.00 u Domu kulture.

Ovogodišnja humanitarna akcija Reuniona u znaku je duge – tokom tri dana druženja prikupljat ćemo novac za Centar Duga koji pruža usluge djeci s posebnim potrebama, kao i osobama s invaliditetom, za nabavku adekvatnog prijevoznog sredstva. Veliki broj korisnika svakodnevno putuje do Centra koji je jedina institucija ove vrste u našem Kantonu, a kapacitet postojećih vozila nije dostatan, niti su vozila prilagođena.

“Nitko nije učinio veću grešku od onog tko nije učinio ništa jer je mislio da može učiniti malo”

Odgovori